diumenge, 22 de juny del 2008

LAURETA i les seves companyes del 30 i més...

Les xiques del 30 i més... s'han movilitzat, i a petició de la filla de la Laureta han localitzat una foto del seu grup al pati de La Mercè acompanyades de la seva mestra Donya Pepita.
Laureta és la que està a sobre del grup a l'esquerra amb els cabells recollits.
Aquesta és un altra de les fotos que fan la nostra història i que ens fan reviure les emocions.

5 comentaris:

Pilar ha dit...

Inma, es tu madre?? Vaya pasada de foto!! increíble que todavía se guarden, verdad? y seguro qeu con mucho cariño. qué chulo!!!

galàxia - imma monserrat ha dit...

No, Laureta és la mare de Tere Miro, ella en una foto que jo vaig publicar del grup de la meva mare demanava si algú tenia una foto on surtis la seva. Les xiques del 30 es vam movilitzar rapidament i aquí la tenim.
Tere, espero que t'agradi!

Pilar ha dit...

Yo me acuerdo mucho de su madre, si señor! Qué recuerdos....

Mensaje para TEre Miró:

TEre: sobretodo si te asomas por aqui, necesito hablar contigo, si tienes una dirección de correo dámela porfa.

Anònim ha dit...

Hola Imma! No saps que contenta que m'has fet al publicar la foto,la veritat es que agraeixo molt el esforç de totes les companyes del 30.Jo no tinc cap foto,de la època i ma fet moltísima il.lusió el poder comprovar que després de tans anys la gent encar guarda records tan maravellosos i que gràcies això m'han pogut donar esta bonica sorpresa.Desde aquí mil gràcies per tot i una forta abrçada a totes les companyes de la meva mare! Ah,Pili,jo també tenia ganes de parlar amb tú, crec que tinc el teu telèfon,et trucaré d'acord?

Pilar ha dit...

vale, como quieras.
Besitos!!!